az egyesületrőlsportlétesítménycsapatutánpótlásgalériaarchívumkezdőlap

 

 

Hírek 2015-2016

 

Jól sikerült a bajnoki főpróba a Türje ellen

Utolsó felkészülési mérkőzését játszotta az Andráshida az egy osztállyal magasabban szereplő Türje ellen. A hazai csapat kezdett jobban, többet birtokolta a labdát, és a félidő végére egygólos előnyre tett szert. A második félidőben még inkább az Andráshida akarata érvényesült, azonban csak kihagyott ziccerekig és kapufákig jutott. A vége előtt 5 perccel jött a hidegzuhany, egyenlített a Türje. Ezzel azonban még nem volt vége, rögtön a középkezdés utáni támadásból újra Szabó Zsolt együttese szerzett vezetést, és összességégben megérdemelten nyerte a mérkőzést.
Andráshida BLSC (megyei III.) - Türje (megyei II.)   3:2 (2:1)
Gólszerző: Májer T. (2), Révész
-2016.02.21.-
 

Jó iramú mérkőzésen jó játék a Zalalövő ellen

A megyei I. osztályú, jó erőkből álló Zalalövő akarata érvényesült a mérkőzés elején, amikor a vezetést is megszerezték a vendégek. Az Andráshida fokozatosan vette fel a mérkőzés ritmusát, és a második félidőre egyenrangú ellenféllé vált. Összességében egy nagyon jó iramú mérkőzést játszottak a csapatok, mindkét fél elégedett lehet.
Andráshida BLSC (megyei III.) - Zalalövő (megyei I.)   0:1 (0:1)
Gólszerző: -
-2016.02.16.-
 

Hétvégi mini-torna: három csapat, háromszor ötven perc

Vasárnap a ZTE-Stadion mögötti műfüves pályán három csapat részvételével rendezett mini-tornán a csapatok 50-50 perces mérkőzéseket játszottak egymással. Az Andráshida BLSC az alábbi eredményeket érte el megyei II. osztályú ellenfeleivel szemben.
Andráshida BLSC (megyei III.) - Gutorfölde (megyei II.)   0:0
Gólszerző: -
Kiegyenlített mérkőzésen mindkét csapat előtt adódtak gólszerzési lehetőségek, amiket azonban nem sikerült gólra váltani egyik oldalon sem, így a döntetlen igazságosnak mondható.
Andráshida BLSC
(megyei III.) - Zalaszentgyörgy (megyei II.)   1:1
Gólszerző: Molnár N.
A mérkőzést a vendégcsapat irányította, több helyeztet dolgozott ki, az Andráshida pedig kontrákból veszélyeztetett, egyikből pedig a vezetést is megszerezte. Még nagyobb nyomás nehezedett a hazai kapura, a Szentgyörgy pedig egy szabadrúgásból tudott egyenlíteni a hajrában.
-2016.02.14.-
 

Páterdomb elleni sikerrel folytatta a felkészülést az ABLSC

A meccset végig irányító Andráshida, főleg első félidei játékának köszönhetően magabiztosan nyert a fiatalokkal felálló Páterdomb ellen.
Andráshida BLSC (megyei III.) - Páterdomb (megyei II.)   3:1 (3:0)
Gólszerzők: Szíjártó, Domokos, Reizmüller
-2016.02.09.-
 

Felkészülési mérkőzések eredményei

Andráshida BLSC
(megyei III.) - Zalaszentmihály (megyei II.)   0:5 (0:2)
Gólszerzők: -
A sérülésektől, betegségektől megtizedelt, tartalékosan felálló Andráshida sem a havas, csúszós pályával, sem az ellenféllel nem tudott mit kezdeni.
Andráshida BLSC
(megyei III.) - Gellénháza II (megyei II.)   3:3 (2:2)
Gólszerzők: Parrag (2), Domokos
Kiegyenlített első félidő után a folytatásban inkább a hazai csapat akarata érvényesült, a döntetlen azonban igazságosnak mondható.
Andráshida BLSC
(megyei III.) - Nova (megyei III.)   3:2 (2:2)
Gólszerzők: Májer T., Domokos, Parrag
Két kontrából két gólt szerzett a Nova, mely a második félidőben teljesen beszorult a kapuja elé, a hazai helyzetkihasználáson azonban van még mit javítani. Így egy könnyen nyerhető meccsből lett izgalmas a vége.
-2016.02.06.-
 

 Jó játék és győzelem a Zalaszentgyörgy ellen

A találkozó elején a szentgyörgyiek birtokolták többet a labdát, de a játék szép lassan kiegyenlítődött. Parrag bombagóljával szerzett vezetést az Andráshida, majd egyenlő lett az állás, melyre szintén Parrag válaszolt, így a hazai csapat előnyével zárult az első félidő. A folytatásban a Hida átvette a kezdeményezést és megérdemelten nyerte a mérkőzést.
Andráshida BLSC (megyei III.) - Zalaszentgyörgy (megyei II.)   4:2 (2:1)
Gólszerzők: Parrag (3), Csóka
Andráshida: Lahocsinszky - Tuboly, Agg, Szíjártó, Kovács S., Csóka, Májer T., Parrag, Kiss Z., Sebők (Ágoston), Tamándl. Vezetőedző: Szabó Zsolt.
-2015.11.03.-
 

Jó iramú mérkőzésen egygólos vereség a Teskánd ellen

A megyei I. osztályban szereplő Teskánd együttese ellen játszott felkészülési mérkőzést Szabó Zsolt együttese. A vendégek kezdték jobban a találkozót, és egygólos előnnyel fordultak. A második játékrész teljesen kiegyenlített játékot hozott, mindkét oldalon megvoltak a helyzetek, gól azonban már nem született, így maradt a 0:1.
Andráshida BLSC (megyei III.) - Teskánd (megyei I.)      0:1 (0:1)
Andráshida: Lahocsinszky - Tamándl (Táncos), Agg (Tuboly), Csóka, Kovács S., Májer T., Takács, Parrag (Sebők), Gergye, Domokos, Molnár N. Vezetőedző: Szabó Zsolt.
-2015.09.29.-
 

 

 

vissza

 

 

© Andráshida TE - Minden jog fenntartva