az egyesületrőlsportlétesítménycsapatutánpótlásgalériaarchívumkezdőlap

 

 

Hírek 2016-2017

 

A Bödének sikerült jobban a bajnoki főpróba

Jó iramú és küzdelmes mérkőzésen mindkét csapat előtt akadtak helyzetek, a vendégek győzelme összességében megérdemelt.
Helsa Andráshida TE
(megyei II.) - Böde (megyei II.)   0:3 (0:1)
Gólszerzők:
ATE:
Lahocsinszky - Kiss Z., Agg P., Józsa T., Kovács S. - Agg Z., Májer T. (Takács G.), Molnár N. (Sebők Zs.) - Parrag, Németh L., Lang (Gergye). Vezetőedző: Szabó Zsolt.
-2017.03.04.-
 

Fordulatos mérkőzés, nyolcgólos döntetlen

Bár a mérkőzés túlnyomó többségében az ATE irányította a játékot és birtokolta többet a labdát, a helyzetek alapján a döntetlen igazságos.
Helsa Andráshida TE
(megyei II.) - Nagykapornak (megyei II.)   4:4 (1:1)
Gólszerzők:
Parrag (2), Májer T., Lang
ATE:
Lahocsinszky - Takács, Agg P., Józsa T., Kovács S. - Szíjártó, Agg Z. (Ágoston), Májer T. - Molnár N. (Kiss Z.), Parrag (Németh L.), Lang (Völler). Vezetőedző: Szabó Zsolt.
-2017.02.25.-
 

Újabb magabiztos győzelem

A két tartalékosan felálló csapat mérkőzését a hazai csapat végig irányítva és kézben  tartva és már az első félidőben eldöntötte.
Helsa Andráshida TE
(megyei II.) - Bak (megyei II.)    8:2 (5:0)
Gólszerzők:
Parrag (3), Májer T., Lang, Horváth A., Tóth B., Sebők Zs.
ATE:
Lahocsinszky - Gergye A., Agg P., Varga T. (Reizmüller), Agg Z. - Horváth A., Cserencov, Májer T. - Molnár N., Parrag (Sebők), Lang (Tóth B.). Vezetőedző: Szabó Zsolt.
-2017.02.18.-
 

Fölényesen nyert az ATE a Becsvölgye ellen

Szabó Zsolt együttese a mérkőzést végig kézben tartva, sok helyzetet kidolgozva, jó játékkal ilyen arányban is megérdemelten nyert.
Helsa Andráshida TE
(megyei II.) - Becsvölgye (megyei III.)    5:0 (1:0)
Gólszerző:
Molnár N. (2), Parrag (2), Németh L.
ATE:
Lahocsinszky - Gergye A., Agg P., Varga T., Kovács S. - Józsa T., Agg Z.,  Parrag - Molnár N., Németh L., Kiss Z. Vezetőedző: Szabó Zsolt.
-2017.02.11.-
 

Jó kezdés után vereség a Pókaszepetk ellen

Az első 20-25 percben, ahol a hazaiak a vezetést is megszerezték, az ATE egyenrangú ellenfele volt megyei I. osztályú ellenfelének, ám a nagyobb játékerőt képviselő Pókaszepetk végül megérdemelten fordított és nyerte meg a mérkőzést.
Helsa Andráshida TE
(megyei II.) - Pókaszepetk (megyei I.)  1:5 (1:3)
Gólszerző:
Völler
ATE:
Lahocsinszky - Kovács P., Józsa T., Varga T., Szíjártó - Ágoston, Molnár N., Parrag - Völler (Agg P.) Németh L., (Kiss Z.), Agg Z. Vezetőedző: Szabó Zsolt.
-2017.02.07.-
 

Győzelem a Viszák ellen

A mérkőzést a vendégcsapat kezdte jobban, az első 20-25 percben enyhe mezőnyfölényt harcoltak ki a vasiak. Ebben az időszakban a kapura is veszélyesebb volt a Viszák. A félidő második felére kiegyenlítettebbé vált a játék képe és a hazai csapat egy kontra végén a vezetést is megszerezte. A folytatásban az ATE irányította inkább a játékot, növelhette is volna előnyét, büntetőt is hibázott, de a vendégcsapat előtt is adódtak komoly lehetőségek. Összességében egy jó iramú, küzdelmes mérkőzésen a helyzeteivel jobban gazdálkodó csapat nyert.
Helsa Andráshida TE
(megyei II.) - Viszák (Vas megyei II.)   1:0 (1:0)
Gólszerző:
Parrag
ATE:
Lahocsinszky - Kovács P., Agg P., Varga T., Kovács S. - Szíjártó, Ágoston (Sebők), Májer T. - Agg Z., Parrag (Kiss Z.), Molnár N.(Bozsik). Vezetőedző: Szabó Zsolt.
-2017.02.04.-
 

Első győzelmét aratta az ATE a téli felkészülés során

A hazai csapat akarata érvényesült, Szabó Zsolt együttese végig mezőnyfölényben játszott és megérdemelten nyert.
Helsa Andráshida TE
(megyei II.) - Nova (megyei III.)    5:1 (3:1)
Gólszerzők:
Lang (3), Májer T. (2)
ATE:
Lahocsinszky - Józsa T., Agg P., Takács G., Táncos (Reizmüller) - Agg Z., Molnár N., Májer T. - Lang, Parrag (Sebők), Völler (Bozsik). Vezetőedző: Szabó Zsolt.
-2017.01.28.-
 

Osztálykülönbség: nagyarányú vereség a Zalalövő ellen

A lényegesen nagyobb játékerőt képviselő lövőiek kegyetlenül megbüntették a hazaiak legapróbb hibáit is és ilyen arányban is megérdemelten nyertek a második félidőre játékban kicsit magára találó ATE ellen.
Helsa Andráshida TE
(megyei II.) - Zalalövő (megyei I.)    0:7 (0:3)
ATE:
Lahocsinszky - Kovács P., Agg P., Szíjártó Sz., Cserencov - Józsa T., Agg Z., Májer T. - Völler, Németh L., Tóth B. (Ágoston). Megbízott vezetőedző: Balázs Zsolt.
-2017.01.24.-
 

Jól játszott, mégis vereséget szenvedett az ATE

Kiegyenlített mérkőzésen mindkét csapat előtt adódtak helyzet, melynek kihasználásában a vendégek jobbnak bizonyultak és ez győzelmet ért.
Helsa Andráshida TE
(megyei II.) - Gutorfölde (megyei II.)   1:3 (0:0)
Gólszerző:
Németh L.
ATE:
Lahocsinszky (Simon M.) - Gergye (Lang), Agg P., Józsa T., Tamándl (Kovács P.) -  Agg Z., Szíjártó, Horváth A. - Cserencov, Németh L., Molnár N. (Ágoston). Vezetőedző: Szabó Zsolt.
-2017.01.21.-
 

Nem tudta megszorongatni az ATE a Teskándot

Teskándon az ATE helyenként egyenrangú ellenfele tudott lenni az egy osztállyal magasabban szereplő ellenfelének, a hazaiak győzelmének jogosságához azonban nem férhet kétség. Az 5:0-ás végeredmény azonban a játék képe alapján kicsit túlzó.
Teskánd
(megyei I.) - Andráshida TE (megyei II.)     5:0 (2:0)
ATE:
Körmendi (Végh) - Gergye (Varró K.), Agg P., Agg Z. (Tuboly), Józsa - Májer T., Molnár N., Domokos Á. - Kaj L. (Völler) Parrag, Lang. Vezetőedző: Szabó Zsolt.
-2016.08.02.-
 

Súlyos zalaszentgyörgyi vereség

Zalaszentgyörgyön az első fél órában egyenrangú ellefele volt az ATE a hazaiaknak, ám a félidő végére a harmadik kapott gól után a csapat szétesett és megsemmisítő vereség lett a vége.
Zalaszentgyörgy
(megyei II.) - Andráshida TE (megyei II.)     7:0 (3:0)
ATE:
Lahocsinszky - Tamándl, Agg P., Szíjártó (Tuboly), Táncos N. (Varga B.) - Agg Z., Parrag, Domokos - Gergye, Németh L., Kaj L.  Vezetőedző: Szabó Zsolt.
-2016.07.24.-
 

Gólszüret a Novai aratónapokon

A két egyesület között nem sokkal két évvel ezelőtt kezdődött a kapcsolatok szorosabbá fonása. Azóta immár hagyomány, hogy a csapatok a felkészülés során vendégül látják egymást, nem csak a pályán. A mérkőzésen a hazai csapat szerzett vezetést,  a vendégek azonban fordítani tudtak, és már 3:1-re is vezettek. Ezután azonban a Nova percei következtek és 4:3-ra újra átvették a vezetést, amit a hajrában Domokos egy bravúros szóló végén lőtt góllal egyenlített ki.,
Novai SE (megyei III.) - Andráshida TE (megyei II.)     4:4 (1:1)
Gólszerző: Parrag (2), Májer T., Domokos
ATE:
Lahocsinszky - Táncos (Tamándl), Agg P., Takács, Józsa - Májer T., Agg Z., Domokos - Kaj L. (Sebők Zs.), Parrag, Molnár N. (Varga B.). Vezetőedző: Szabó Zsolt.
-2016.07.17.-

 

 

vissza

 

 

© Andráshida TE - Minden jog fenntartva