Hírek 2018-2019

Megyei első osztályú ellenfelelet vert meg idegenben az ATE

Police Ola LSK (megyei I.) - Helsa Andráshida TE 1:4 (1:0)
Gólszerzők: Doszpoth (2), Kovács R., Keszei
ATE: Török (Ihász) - Gergye, Kovács P., Májer T. (Keszei), Agg Z. (Szente) - Vincze Á., Kovács R. , Parrag - Völler (Kámán M.), Doszpoth, Molnár N. (Orbán). Vezetőedző: Szabó Zsolt.
-2018.08.08.-

Teskándon kikapott, a Vasvár ellen nyert az ATE

Lejátszotta első két felkészülési mérkőzését Szabó Zsolt együttese. Teskándon jól kezdett az Andráshida, a vezetést is megszerezte, aztán a Teskánd fordítani tudott, és főleg második félidei jobb teljesítményének köszönhetően megérdemelten nyert. A Vasvár ellen végig a hazai csapat akarata érvényesült, már 4:1-re is vezetett az ATE. A mérkőzés végén a vendégcsapat szorossá tudta tenni az eredményt, azonban a hazai győzelem jogosságához nem férhet kétség.
Teskánd (megyei I.) - Helsa Andráshida TE 6:2
ATE: Ihász - Kovács P., Agg P., Keszei, Agg Z. - Keszei, Orbán, Vincze, - Lang (Kocsis M.), Májer (Parrag), Boczföldi. Vezetőedző: Szabó Zsolt.
Gólszerzők: Lang, Orbán
Andráshida TE - Vasvár (Vas megyei I.) 6:5
ATE: Pék (Ihász) - Boczföldi, Balog Cs., Kovács P., Szente (Józsa E.) - Keszei, Orbán, Nikitscher - Doszpoth (Dominkó M.), Parrag (Májer T.) Kovács Roland (Kocsis M.). Vezetőedző: Szabó Zsolt.
Gólszerzők: Doszpoth (2), Keszei, Orbán, Boczföldi, Dominkó M.
-2018.07.31.-