Hírek 2018-2019

Magabiztos győzelem a Teskánd ellen

Helsa Andráshida TE - Technoroll Teskánd KSE (megyei l.o.) 3:0 (2:0)
G: Doszpoth, Boczföldi, Molnár N.
A mérkőzés elejétől kezdve a hazai csapat akarat érvényesült, és már a szünet előtt két gólos előnyre tett szert. A folytatásban sem változott a játék képe, így az ATE megérdemelten győzte le magasabb osztályú ellenfelét.
ATE: Török - Düh, Cseke (Kovács P.), Keszei, Domokos - Orbán, Vincze (Agg Z.), Kocsis (Kovács R.) - Boczföldi (Völler), Doszpoth (Májer), Nagy B. (Molnár N.). Vezetőedző: Szabó Zsolt.
-2019.02.17.-

Négyből négy - eddig hibátlan az ATE a felkészülés során

Helsa Andráshia TE – Novai SE (megyei II.) 5:1
G: Májer T., Düh, Molnár N., Vincze Á., Parrag
ATE: Török – Tamándl (Józsa T.), Kovács P., Balog Cs., Salamon – Vincze (Kovács R.), Düh, Domokos – Boczföldi, Májer (Agg Z.), Parrag (Molnár N.). Vezetőedző: Szabó Zsolt.
Helsa Andráshida TE – Zalaszentgyörgy (megyei II.) SE 5:2
G: Májer T., Molnár N., Doszpoth, Parrag, Vincze Á.
ATE: Török – Tamándl (Józsa E.), Kovács P., Balog Cs. (Józsa T.), Gergye – Domokos (Vincze Á.), Májer T. (Agg Z.), Kovács R. (Düh) – Boczföldi (Parrag), Doszpoth, Molnár N. Vezetőedző: Szabó Zsolt.
Helsa Andráshida TE – Vasvár (Vas megyei I.) 4:3
G: Doszpoth (3), Kovács R.
ATE: Török – Tamándl, Józsa T., Kovács P., Cseke A. (Józsa E.) – Balog Cs. (Kovács R.), Orbán (Agg Z.), Keszei (Cseke P.) – Boczföldi, Doszpoth, (Májer), Domokos (Völler). Vezetőedző: Szabó Zsolt.
Helsa Andráshida TE - Zalakomár (megyei I.) 4:3
G: Parrag (2), Orbán, Boczföldi
ATE: Török - Tamándl (Bánhegyi), Balog, Kovács P., Cseke A. (Józsa E.) - Vincze Á. (Parrag), Orbán (Keszei), Kovács R. (Cseke P.) - Boczföldi (Düh), Doszpoth (Májer), Molnár N. (Nagy B.). Vezetőedző: Szabó Zsolt.
-2018.02.09.-

Megyei első osztályú ellenfelelet vert meg idegenben az ATE

Police Ola LSK (megyei I.) - Helsa Andráshida TE 1:4 (1:0)
Gólszerzők: Doszpoth (2), Kovács R., Keszei
ATE: Török (Ihász) - Gergye, Kovács P., Májer T. (Keszei), Agg Z. (Szente) - Vincze Á., Kovács R. , Parrag - Völler (Kámán M.), Doszpoth, Molnár N. (Orbán). Vezetőedző: Szabó Zsolt.
-2018.08.08.-

Teskándon kikapott, a Vasvár ellen nyert az ATE

Lejátszotta első két felkészülési mérkőzését Szabó Zsolt együttese. Teskándon jól kezdett az Andráshida, a vezetést is megszerezte, aztán a Teskánd fordítani tudott, és főleg második félidei jobb teljesítményének köszönhetően megérdemelten nyert. A Vasvár ellen végig a hazai csapat akarata érvényesült, már 4:1-re is vezetett az ATE. A mérkőzés végén a vendégcsapat szorossá tudta tenni az eredményt, azonban a hazai győzelem jogosságához nem férhet kétség.
Teskánd (megyei I.) - Helsa Andráshida TE 6:2
ATE: Ihász - Kovács P., Agg P., Keszei, Agg Z. - Keszei, Orbán, Vincze, - Lang (Kocsis M.), Májer (Parrag), Boczföldi. Vezetőedző: Szabó Zsolt.
Gólszerzők: Lang, Orbán
Andráshida TE - Vasvár (Vas megyei I.) 6:5
ATE: Pék (Ihász) - Boczföldi, Balog Cs., Kovács P., Szente (Józsa E.) - Keszei, Orbán, Nikitscher - Doszpoth (Dominkó M.), Parrag (Májer T.) Kovács Roland (Kocsis M.). Vezetőedző: Szabó Zsolt.
Gólszerzők: Doszpoth (2), Keszei, Orbán, Boczföldi, Dominkó M.
-2018.07.31.-