A hagyományos karácsonyi évzáró keretében ünnepelt a népes ATE család

Andráshidán, az Öveges József Általános Iskola tornatermében került sor az Andráshida TE évzáró karácsonyi ünnepségére, mely idén is nagyszerűen sikerült.

ATE évzáró: sok gyerek, sok gól, nagy öröm
                                                                                                                                                                                                           Fotó: Bankó Péter

A szokásoknak megfelelően a karácsonyi évzárón ismét a labda volt a középpontban. Az egyesület utánpótlás csapatai, meghatározott időrendben foglalták el helyüket a pályán és mutatatták meg focitudásukat a szép számban helyet foglaló közönségnek.

A képen Varga Kálmán György, Tóth József, Májer Tamás, Fábián István és Felházi Sándor.
                                                                                                                                                                                                           Fotó: Bankó Péter

Az örömfoci után következett a köszöntő és az ajándékozás, melynek keretében köszöntötték a 2019-ben kerek 80. születésnapját ünneplő Tóth Józsefet. Jóska bácsi az emléklapot és az ajándékot Májer Tamás elnöktől, Gecse Péter alpolgármestertől és Kámán Attila utánpótlás szakág-vezetőtől vehette át, korábbi MEDOSZ-os csapattársai társaságában. Az ünnepelt érdemeit Varga Kálmán helytörténész méltatta, megemlékezve az ünnepelt pályafutásának néhány emlékezetes eseményéről. Ahogy az emléklapon áll: “A legendás balszélső, közismert becenevén Kese, másfél évtizedes kiemelkedő játékával nagy megbecsülést vívott ki sporttársai és szurkolói körében, bizonyította a sport iránti elkötelezettségét, így méltán írta be nevét az andráshidai labdarúgás történelemkönyvébe.”

Az Andráshida Torna Egylet vezetése ezúton is békés, boldog karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag boldog új évet kíván a klub minden szimpatizánsának, segítőjének, játékosának, támogatójának.