Hagyományosan sikeres évindító partnertalálkozó a Robinsonban

Az egyesület vezetése immár harmadik alkalommal látta vendégül támogatóit, partnereit, melynek helyszíne természetesen ezúttal is a Robinson Pub volt.

Színvonalas dekoráció, színvonalas este
                                                                                                                                                                                                         Fotó: Katona Tibor

Nagyszerűen sikerült estet tölthetett el mindenki, aki elfogadta az Andráshida Torna Egylet vezetésének invitálását a Robinson Music Pubban megrendezett támogatói partnertalálkozóra. Támogatóink nagy része eleget tudott tenni a meghívásnak, és Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Önkormányzata is a legmagasabb szinten képviseltette magát. Májer Tamás, az egyesület elnöke köszöntötte a résztvevőket, majd egy rövid prezentációban mutatta be a 2019-es történéseket, valamint a 2020-as terveket. Az estét egy beszélgetős, jó hangulatú vacsora zárta.