Bencze Péter az Andráshida Torna Egylet megyei I.
osztályú csapatának vezetőedzője - HIVATALOSl

Az új edző Gellénházáról érkezett, ahol a korábbi években többször is a dobogón végzett csapatával. A korábbi vezetőedző Szabó Zsolt továbbra is marad az ATE kötelékében.

Bencze Péter, az ATE megyei I. osztályú csapatának vezetőedzője

Bencze Péter lesz az Andráshida TE megyei I. osztályú csapatának vezetőedzője az új szezontól, aki hat éves gellénházai ténykedése alatt többször is a dobogón végzett csapatával: egyszer ezüstérmet, kétszer bronzérmet nyert, a tavalyi koronavírus világjárvány miatt félbeszakadt bajnokságot pedig az első helyen zárta. A vezetőedző munkáját Balázs Zsolt kapusedző segíti. A korábbi vezetőedző Szabó Zsolt, aki megyei III. osztályból 4 év alatt a megyei I. osztályig vitte fel az együttest továbbra is marad az ATE kötelékében, szakmai munkájára továbbra is számít az egyesület vezetése, ő az utánpótlásban vállalt nagyon komoly feladatot.