Balázs Zsolt vezetésével megkezdődött a
felkészülés - hétvégén ATE-Zalaszentgrót

Balázs Zsolt vezetőedző irányításával megkezdte a felkészülést a megyei I. osztályú tabella második helyén telelő felnőtt csapat, mely szombaton már a Zalaszentgrót ellen pályára lép a Téli műfüves bajnokságon.

Hétvégén a Téli Műfüves Bajnokságban a Zalaszentgrót ellen lépnek pályára a fiúk

- Nagyon elégedettek voltunk Bencze Péter munkájával, hiszen az egyesület történetének eddigi legjobb szereplését produkálta a felnőtt csapat az ősz során - kezdte értékelését Májer Tamás, Elnök. - Az őszt egy döntetlennel és egy vereséggel zártuk, így holtversenyben az élen állunk, csak rosszabb gólkülönbséggel csúsztuk a második helyre. A vezetőedző eltiltása azonban új helyzetet teremtett, melyet meg kellett oldanunk. A közös döntés eredményeképpen arra jutottunk, hogy a vezetőedző feladatokat Balázs Zsolt, eddigi kapusedző veszi át. "Zsoltbát" úgy gondolom nem kell különösképpen bemutatni a zalai labdarúgást kedvelőknek, személye számomra garancia a továbbiakhoz hasonló jó folytatáshoz.

- Kialakult egy olyan helyzet, amire megoldást kellett találni és mivel már régebb óta az egyesület kötelékében vagyok, természetes volt, hogy vállalom a felkérést és segítek - mondta Balázs Zsolt, az Andráshida TE felnőtt csapatának frissen kinevezett vezetőedzője. - Azt látom, hogy az ATE egy olyan egyesület, ahol a vezetésnek van koncepciója, tudják mit akarnak és ami a legfontosabb, ezt meg is tudják valósítani.   Az ősz során is együtt dolgoztam a csapattal, egy nagyon jó szellemű társaságot ismertem meg, ami még eredményességgel is párosult. Nyilván tavasszal is szeretnénk folyatatni azt az őszihez hasonló sikeres szereplést, melyben Bencze Péternek komoly érdemei voltak. Neveztük a Magyar Labdarúgó Szövetség Zala Megyei Igazgatósága által rendezett Téli Műfüves Bajnokságra, ahol hétvégen a Zalaszentgrót együttesével kezdünk, majd a Letenye és a Semjénháza vár még ránk.